Choc Box

Een luxe A5 giftbox met custom-made bedrukking, verkrijgbaar met 3, 6 of 9 tabletten met meerdere choco smaken, geproduceerd door “eerlijke boeren”

Aan het assortiment van So Co La is een unieke luxe A5 kadobox toegevoegd met magneetsluiting, vervaardigd van 1200 grams massief karton.
Te bedrukken met elk logo, bedrijfsnaam, opdruk en afbeelding.
De verpakkingsmogelijkheden zijn ongelimiteerd,
■ YOU NAME IT WE MAKE IT ■

Dit maakt de Choc Box een geweldig item om cadeau te geven, een bedrijf te promoten of een eigen persoonlijke boodschap over te brengen.

De box leest als een boek en vertelt een verrukkelijk verhaal, met 3, 6 of 9
chocolade-tabletten.

De tabletten voor de Choc Box zijn verkrijgbaar in 100 en 200 gram. 100% UTZ gecertificeerd en geproduceerd door ‘eerlijke boeren’, plus uiteraard van ultieme kwaliteit met een ongeëvenaarde smaaksensatie.

De basis smaken die we voeren zijn
melk, puur, melk/hazelnoot en wit;
cacao varianten van 29% t/m 80% in de puurste vorm en smaakbeleving.

Onlangs werd de Choc Box geïntroduceerd op de PromZ, waar collega’s uit de relatiegeschenkenbranche bijzonder enthousiast reageerden. Chocolade is ‘hot’ en past naadloos in de huidige heersende cultuur.

Bent u geïnteresseerd in de Choc Box of een van onze andere custom-made chocoladeproducten, of heeft u zelf ideeën voor een unieke chocoladeverpakking, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en persoonlijke offerte.

Meer informatie

TROPPO BELLO | info@troppobello.nl | +31 (0)6 46 189 811 | www.troppobello.nl

Ga terug naar het overzicht

Chocbox van GoghChocbox Rembrandt NachtwachtChocbox Kia Chocbox Mercedes Chocbox TeslaChocbox VolvoChocbox Nemo     Chocbox Red Light DistrictChocbox Fifty Tastes

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.

en_GBEnglish